Over mij

Over mij

3eff0e89-be39-43d2-a883-2cdd1157c49e Mijn naam is Laura van der Geer getrouwd met Joram en samen zijn we de ouders van Julius en Norah (juli 2014)

Sinds ik moeder ben geworden, heb ik mijn eigen ideeën over het moederschap gekregen. Wanneer je net moeder wordt, krijg je van iedereen adviezen en meningen. Maar het is een uitdaging je eigen ideeën eigen te maken en je gevoel te volgen.

e9e27dfd-3d3b-4a8d-9b99-7a48bdcf3d53Zo heb ik een passie voor het dragen van mijn kindjes gekregen. Ik begon met dragen toen de tweeling een paar weekjes oud waren. Norah huilde en spuugde veel waardoor ik hoopte dat een draagdoek verlichting voor haar zou bieden. En dat deed het. Zodra ik haar droeg werd ze rustig, sliep ze heerlijk en had nergens last van. Zo had ik tijd voor Julius die ook enorme mama honger had.

Mijn kindjes zo dicht mogelijk bij me dragen geeft voor zowel hen als voor mij een heerlijk en veilig gevoel, samen onze batterij opladen! Wij zijn verslaafd! Zelfs nu ze peuters zijn vragen ze nog vaak of ze in de draagdoek mogen en kiezen ze graag hun eigen doek.

Wanneer mensen ons met een draagdoek zien, krijg ik vaak opmerkingen dat ze het mooi en bijzonder vinden. Helaas hoor ik ook vaak dat ze ook graag (hadden) willen dragen, maar het te moeilijk of eng vinden. Natuurlijk is knopen niet meteen makkelijk, maar met goede oefening is  het aan te leren. Daarom besloot ik om draagconsulent te worden. In 2016 heb ik de cursus “Draagconsulent I” gedaan. Zo kan ik meer ouders helpen het heerlijke gevoel door dragen voor henzelf en hun kindje te krijgen.img_0111